Webshop

Sælg mere med en veludviklet webshop

Forestil dig en købmand på hjørnet. Hvis butikken er støvet, rodet og uorganiseret, vil du formentlig finde dig et andet sted og købe rugbrød og mælk. Præcis det samme gælder på en webshop. Hvis ikke din webshop er veludviklet, så er der ikke mange, der køber dine produkter. Det er trods alt det, som det hele handler om: At få solgt nogle produkter.

Ønsker du succes med din webshop, så er udviklingen afgørende. Din webshop skal passe til målgruppen, produkterne og det indtryk, som du ønsker, at din webshop skal give. Derfor er det vigtigt at få udviklet en unik webshop, der passer lige præcis til dine og dine kunders behov. Netop det er vi eksperter i.

En god webshop gør, at kunden føler sig velkommen. Der er en masse tekniske aspekter, som også gør sig gældende – men bare rolig: Dem har vi helt styr på. Vi ønsker at gøre det nemt og enkelt for dig, så du med god samvittighed kan overlade den nørdede udvikling til os. På den måde får du en webshop, som dine kunder vil elske!

Skal du sælge garn til bedstemødre, så er unge kvinder i bikini måske ikke det bedste at have på forsiden på din webshop. Hvorfor ikke? Fordi det passer ikke til målgruppen. Derfor er det afgørende, at målgruppen er i fokus under udviklingen af din webshop.

Vil du også sælge mere?

Lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at få mere gang i din webshop.

Enkelt at administrere

Vi afslutter aldrig projekter, uden at vi er sikre på, at du kan administrere din webshop fremover – og det er super enkelt at gøre. Vi udvikler i et såkaldt CMS, hvilket gør det nemt for dig at oprette produkter, redigere tekster eller tilføje et nyt blogindlæg til din webshop. På den måde slipper du for at skulle betale for hver enkelt lille ting, du skal have ændret på din hjemmeside fremadrettet. Vi udvikler i det CMS, der hedder Pretashop – det er et anerkendt system, der er brugt af mere end 250.000 webshops i mere end 190 lande.

Du får derfor en særdeles veludviklet webshop, som selvfølgelig er optimeret og ”tunet” til at sælge. På den måde kan du med selvtillid gå ud og skaffe besøgende til din webshop uden at skulle bekymre dig om webshoppens kvalitet…. fordi den er udviklet i absolut topkvalitet!