SEO

Bliv synlig på Google med SEO

SEO er en forkortelse for søgemaskineoptimering, som er et udtryk for din synlighed på Google, når nogen søger efter dig og din hjemmeside. Men hvorfor er det uhyre vigtigt?

Et ordsprog lyder, at en hjemmeside uden besøgende er som at blinke til en pige i mørket – du ved, hvad du gør, men ingen ser det. Det samme gælder på din hjemmeside eller webshop. Er der ikke nogen besøgende, så er det en skam. En måde at få flere besøgende på er ved at investere i og arbejde med SEO. Sælger du chokolade på din webshop, så er det naturligvis meget relevant for dig at være synlig, når potentielle kunder søger efter netop chokolade.

Hvor synlig du er på Google har stor betydning for, hvor mange besøgende du får. Undersøgelser viser, at de, der er placeret på førstepladsen på Google, modtager 31% af alt trafikken. Andenpladsen modtager blot 17%. Det betyder, at vi kan øge trafikken til din hjemmeside markant gennem SEO.

At arbejde med SEO er utrolig komplekst. Der er rigtig mange ting, du skal tage højde for; gode tekster, gode links, en god hjemmeside og meget andet. Men bare rolig: Vi kan tage os af det. I flere år har vi arbejdet med søgemaskineoptimering, hvorfor vi kan skaffe flere relevante besøgende til din hjemmeside. Det kan betyde flere kunder, henvendelser og mere opmærksomhed og synlighed til din virksomhed.

Vil du også have online succes ?

Vi hjælper med at gøre din virksomhed synlig online. Hvorfor sige nej til kunder og lade dem benytte dine konkurrenter?

Tekster velegnet til SEO

En af de vigtigste aspekter i arbejdet med søgemaskineoptimering er tekster. Dine tekster skal fange brugeren, så brugeren føler sig hjulpet, vejledt og velkommen. Ydermere er teksterne det, som Google b.la. kigger på, når de vurderer, hvor synlig din hjemmeside skal være på Google.

Gode tekster er derfor en videnskab i sig selv, men et super vigtigt element, du ikke må overse.

Vi har erfaring med at skrive tekster, som gør både dine besøgende og Google glade