Hjemmeside

Få en professionel hjemmeside

En veludviklet, professionel hjemmeside er afgørende for din forretning i 2018. Det fungerer både som et online visitkort, men er også en måde at skaffe nye kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere på.

Det indtryk, din hjemmeside giver, bliver derfor det indtryk, din forretning giver. Lige præcis derfor, er det ekstrem vigtig at din hjemmeside er både funktionel, professionel og ser godt ud. Samtidig skal din hjemmeside skræddersys til din virksomheds målgruppe.

Alle disse indtryk er svære at skabe, hvis du køber en standardløsning. Du skal derimod ud og have en unik hjemmeside, der er udviklet og skræddersyet efter dine behov. Lige dét kan vi udvikle for dig!

Mobilvenlig hjemmeside er altafgørende

I 2017 blomstrer den teknologiske udvikling videre, hvorfor størstedelen af danskerne har en mobil i lommen, som de bruger flittigt. Netop derfor skal din hjemmeside være mobilvenlig. Statistikker viser nemlig, at en større og større andel af de besøgende, der kommer forbi din hjemmeside, vil komme fra mobile enheder.

Det skal være nemt for de besøgende og finde det information, de mangler. Flere og flere bruger mobilen til netop denne informationssøgen. Vi tænker mobilvenlighed ind i udviklingen af din hjemmeside, så kunder får et godt indtryk; uanset om de kommer fra computer eller mobilen.

Nemt at opdatere din hjemmeside

En veludviklet hjemmeside er et fantastisk udgangspunkt. Derefter hænder det ofte, at der senere hen skal redigeres visse steder på siden. Det kan være, at I ønsker at skrive en opdatering eller oprette en ledig stilling på jeres hjemmeside.

Dette er intet problem, og det er super enkelt. Vi udvikler i såkaldte CMS´ere, hvilket gør det lige til for dig at ændre teksten eller opdatere din hjemmeside. Det kan lyde kompliceret med CMS, men det er faktisk blot et fantastisk tiltag, der gør tingene lettere for dig: Du slipper for at skulle kigge i programmeringskode eller betale dig i dyre domme for at få din hjemmeside opdateret. Vi sørger naturligvis for, at du er klædt på til at opdatere hjemmesiden, inden vi siger tak for handlen.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en bedre hjemmeside. Det vil føre til flere kunder, og at din virksomhed afsætter et professionelt aftryk til alle besøgende.