CMS

Vedligehold din egen hjemmeside med CMS

CMS er en forkortelse for Content Management System. Men hvad pokker er det? Du synes måske, at det lyder kompliceret, men det er faktisk noget, der gør alt på din hjemmeside eller webshop meget nemmere, simplere og mere enkelt for dig.

Kort sagt betyder det, at du ikke skal ind og ændre i programmeringskode eller betale i dyre domme, når du skal have lavet småjusteringer på din hjemmeside. Det kan du faktisk selv gøre. I et CMS som WordPress eller Pretashop er det utrolig simpelt at gå ind og opdatere en tekst eller skrive et nyt blogindlæg.

Hvornår kan du opdatere?

Køber du en hjemmeside her, så er den veludviklet fra start af. Efterfølgende kan det være nødvendigt for dig at tilføje enkelte elementer på hjemmesiden; måske ønsker du at oprette et tilbud eller tilføje et jobopslag. Alt dette kan nemt lade sig gøre på få minutter, når du gør brug af et CMS.

Det giver dig en frihed, at du selv kan redigere småting. Det betyder, at du slipper for dyre regninger, hver gang du skal have foretaget de mindste ændringer.

Hjemmesider i WordPress – Webshop i Pretashop

WordPress er et anerkendt CMS, som millioner af fantastiske hjemmesider bruger. Det bedste af det hele? Det er super enkelt for dig at foretage ændringer. Derfor har vi valgt at benytte os af WordPress, når vi skal udvikle din hjemmeside.

Til webshops udvikler vi i Pretashop, som også er et anerkendt og fremragende CMS. Her kan vi skabe en fantastisk webshop, som passer til mobilen, ser fremragende ud og er optimeret til at sælge for dig. Du kan selvfølgelig let gå ind og oprette nye produkter eller opdatere hjemmesiden senere hen. Pretashop er et af de mest populære og bedste systemer i verden, hvorfor de har mere end 250.000 webshops i mere end 190 lande.